PROMOSI! PROMOSI! PROMOSI!

Gulahati Boutique

‎+ Welcome to Gulahati Boutique!
+ Your online shopping source with lots of scarves to choose from!
+ We hope you will love our items as much as we do.
+ Gulahati team will try our very best to meet your expectations.
+ We are very happy to have you as our customers.
+ Do visit us at our main blog at Gulahati Boutique

Good Morning!

Thursday, April 9, 2009

Selamat pagi kepada semua teman-teman blogger. Apa khabar anda semua? Dea harap anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera. Apa cerita hari ini??? Emmmm...Dea pun tidak akan bercerita panjang hari ini cuma nak share perasaan Dea yang hepi je hari ini.

Dea really in good mood today. Don't know why...maybe I slept well last night. Maklumlah...2...3 hari ni asyik menguap je. Member2 opis pun dah menegur bertanya kenapa...hehehe...perubahan cuaca kot?!!! Hanya aku yang mengerti...

So...hari ni Dea bersemangat nak memulakan kerja. Seperti biasa meja Dea penuh dengan dokumen-dokumen yang perlu dibereskan. Dan Dea berharap Dea dapat menyelesaikan semua kerja-kerja Dea hari ini. Oooopppssss...Si Walinong Sari pun nampak begitu busy hari ini. For you all info...dia adalah teman sekerja Dea...sebelah meja je...hehehehe

Pada semua teman-teman blogger, Dea ucapkan GOOD LUCK in whatever u do today. Hopefully...apa yang anda buat dan lakukan hari ini akan menuju jalan kejayaan.

Disebabkan mood Dea yang teramat baik hari ini...maka Dea nak hadiahkan bunga ini buat semua teman-teman blogger yang Dea kenali dan sudi mengenali Dea. Semoga ikatan persahabatan kita terus kekal dan indah buat selamanya. Rasa terima kasih tidak terhingga buat Kujie kerana dia yang telah memperkenalkan Dea pada dunia blogging. Terima kasih Kujie. So...salam kejayaan buat anda semua...mmmuuuaaahhhh....

1 Teman Berbicara:

Kujie said...

hehehe..terimakasih

skrg ni kt sini....mmg musim tulip pun...

hahaha..makcik perasan!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...