PROMOSI! PROMOSI! PROMOSI!

Gulahati Boutique

‎+ Welcome to Gulahati Boutique!
+ Your online shopping source with lots of scarves to choose from!
+ We hope you will love our items as much as we do.
+ Gulahati team will try our very best to meet your expectations.
+ We are very happy to have you as our customers.
+ Do visit us at our main blog at Gulahati Boutique

Afina - before and after makeover

Monday, June 22, 2009


Ha... kalau dah namanya anak dara... tatau nak cakap apa lagi dah. Gambar ni Dea ambil masa anak dara Dea ni nak menyambut Hari Guru di sekolah dia beberapa minggu lepas. Sibuk memberitahu yang cikgu dia suruh make-up sebab kelas dia ada buat persembahan hari tu.....
Keesokkan hari... terpaksalah bangun awal pagi sebab nak menyiapkan dia sekali sampaikan kita pun tak sempat nak pakai lipstik pagi tu... hahahaha. Anak dara Dea ni sanggup tak bersarapan pagi tu takut mekap 'cair'...hahaha.

5 Teman Berbicara:

zara said...

Tak make-over pun cute.

Budak2... sanggup buat apa saja untuk guru. Mesti nak beri hadiah utk guru. Sampai habis kita punya, hadiah sentimental value diberi kepada guru mereka.

NORHAYATI BERAHIM said...

salam Dea..salam Afina yang comel
ha..ha.ha..cutenya Afina..wah dia buat persembahan nyanyian ya..nyanyi lagu apa Dea?

MiszMama@Haslinda said...

amboi..amboi..comelnye pakai blue mascara.mesti kat sekolah ramai boy yg terpikat..huhuhu

Dea Sara said...

Kak Zara :
betul tu Kak Zara. Dipaksanya kita keluar membeli hadiah. Bila Dea n Mr.Hubby ckp x nak...dah merajuk. Lari ke dlm bilik menangis2...haha

Kak Yati :
Dia nyanyi lagu tajuk "Untuk Mu". Dea pun dah x ingat mcm mana lagu tu...hehehe

MiszMama@Linda :
Dah ada yg kenen...ramai tak berani sbb abg dia sound... "jgn kacau adik aku" hahaha

niza said...

takut make up cair ye...hahahaa...pandai tul!!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...