PROMOSI! PROMOSI! PROMOSI!

Gulahati Boutique

‎+ Welcome to Gulahati Boutique!
+ Your online shopping source with lots of scarves to choose from!
+ We hope you will love our items as much as we do.
+ Gulahati team will try our very best to meet your expectations.
+ We are very happy to have you as our customers.
+ Do visit us at our main blog at Gulahati Boutique

Team KNF ber"KEJAR" di BELUM...

Wednesday, August 12, 2009

Emmmm...dah bersawang benor rumah ni. maklumlah...tuan rumah byk sgt kejenye...hehehehe. ada yg rindu tak ni? sebenarnya...sibuk juga ni tp xnak la simpan cerita ni lama-lama. nanti dah basi..xde sapa nak baca...citer yg Dea nak cerita ni ttg trip memancing yg group KNF adakan di Taman Negeri Royal BELUM awal Ogos baru2 ni...Trip tu diadakan pada Ist to 3rd August.

Pemandangan di sana...




Sepanjang perjalanan ke destinasi...terserempak dengan komuniti orang asli....


Destinasi yg kami tuju...2 jam perjalanan dari jeti Tasik Banding. Orang situ cakap..ni lah lubuk KELAH....emmmm...nanti kita tgk hasilnya ye....


Antara hasil tangkapan...gambo dibawah ni adalah tuan rumah KNF...
inilah Papa Mafia
yang dia dapat tu...ikan toman...


yang ni plak ikan kelah...hahaha...dah digulaikan dengan tempoyak....


ini plak geng2 yang ber"KEJAR" di Sg Kejar, Taman Negeri Royal BELUM...

Sebenarnya...byk lagi gambo-gambo dlm simpanan. Nanti terlebih panjang lak entry ni...
Anyway...sapa-sapa yg minat memancing tu...dan rasa teringin nak memburu kelah ke....toman ke...leh ler inform Dea ye....harga boleh dirunding. So...jumpa lagi.

8 Teman Berbicara:

NORHAYATI BERAHIM said...

DEA..bestnya, mana gambar2 dea ke sana.letaklah banyak2, suka akan menengoknya .sejak berkahwin ni, nak pergi tempat2 cam ni..huuhhuh..susahnya..teruja sungguhlah

ieda said...

salam dik ... rindulahhhh

waaaaaaa cantik permandangan nieh .. kat mana nie dik ...alangkah damainya kalau dpt singgah disini ..
cari ketenangan disamping menjauhkan diri dari penyakit yg sedang menular nieh .. huhuhu

idasm said...

dea.. what a nice view... sure tenang aje bila berada di sana. letaklah lg gambar2 di sana.. seronok ida tengok.

zara aluwi said...

Assalamualaikum Dea,
Nanti beritahu akak pakej untuk bercuti ke sana ya. Teringin pulak hendak memancing. Post lagi lah gambar-gambar menarik tu.

kuina said...

cantik la pemandangan tu.. teruja nak g nie..


ehhh papamafia pun ada... kelas gitu...

UmmiRosma said...

Wah..seronoknye....dpt makan ikan yang fresh...sambil tu menghirup udara yang segar and menenangkan fikiran yang kusut.

Oh..it was such a very long ago since I fished...

papa said...

kih..kih..kih.. kelah masak tempoyak mmg power...

蘿蔔糕Jolin said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...